chili con carne με 4 υλικά και έχεις σε 3′ έτοιμο φαγητό! Τόσο μεξικάνικο όσο κι ελληνικό. Φαγητό για μέρες με ήλιο!
Εδώ συνδυάζεται η ιταλική φινέτσα με την ελληνική σπιρτάδα! Γλυκόξινη, χορταστική που συνοδεύει άψογα σχεδόν κάθε λευκό κρασί. Ότι πρέπει για να συμπληρώσει κοκκινιστά φαγητά, ψητά κρέατα και λαχανικά.
Οι σουπιές με σπανάκι είναι πολύ παλιά Ελληνική παραδοσιακή συνταγή. Σε αυτή την συνταγή η θάλασσα με την γη παντρεύονται πανηγυρικά! Η γεύση της σουπιάς γλυκαίνει το σπανάκι, και το σπανάκι δίνει στην σουπιά την στιφάδα του.
Συνήθως το χοιρινό το τρώμε ψητό ή τηγανιά. Αυτή η συνταγή όμως είναι μια ευκαιρία να φας ένα πιο ζουμερό χοιρινό με την κρασάτη σάλτσα και τα μεγάλα κομμάτια απο τις χρωματιστές πιπεριές.