- All
- Νέα
Έτσι γεννήθηκαν τα «γιαμ»
Το 1995 ήμασταν ήδη δυο χρόνια αγρότες .Φύγαμε από την Αθήνα και πήγαμε σε ένα χωριό έξω από την Λαμία. Φτιάξαμε μια μικρή φάρμα στο χωριό με κότες, πάπιες, μοσχαράκια, κατσίκα, κουνέλια, και ασχολιόμασταν με την καλλιέργεια κηπευτικών στον κάμπο του Σπερχειού.
Η ιστορία των yiam
Η αγάπη μου για τη μαγειρική και η ανάγκη να αξιοποιήσω τα αγροτικά μας προϊόντα ήταν η αφετηρία. Πριν από 27 χρόνια άρχισα να τα μεταποιώ, πρώτα για το σπίτι, για εμάς. Και κάπως έτσι, αυτό που ξεκίνησε από ανάγκη, έγινε τελικά η δουλειά της ζωής μου.
Οι ντομάτες δεν χρειάζονται ψυγείο για να διατηρηθούν
Πράγματι πολλά λαχανικά όπως και οι ντομάτες δεν χρειάζονται ψυγείο. Ο ιδανικός τρόπος να έχεις φρέσκα λαχανικά κάθε μέρα είναι να έχεις τον μπαξέ στο σπίτι.
Το γιουβέτσι του Πανουσόπουλου
Όταν ο Πανουσόπουλος λέει «Ελάτε για φαγητό την Κυριακή, θα σας φτιάξω γιουβετσάκι», για μια οποιαδήποτε άλλη οικογένεια μπορεί να σημαίνει απλώς ένα κάλεσμα για Κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι.