catering

αγνό σπιτικό φαγητό για εσάς
και τους καλεσμένους σας

Στον χώρο που έχετε επιλέξει εσείς ή στον δικό μας χώρο. Αν θέλετε να τιμήσετε τους καλεσμένους σας με καλομαγειρεμένο φαγητό, τα yiam είναι εδώ για να το σχεδιάσουμε μαζί. Αγαπάμε την ελληνική κουζίνα, τα αγνά υλικά, τα εποχικά προϊόντα, συνεργαζόμαστε με μικρούς παραγωγούς εξαιρετικών προϊόντων, και έχουμε και έναν Κίσσαβο στη διάθεσή μας με τα άγρια χόρτα του και τα τρεχούμενα νερά του…

Catering

επικοινωνήστε μαζί μας



ενδεικτικό καλοκαιρινό μενού

ΟΡΕΚΤΙΚΟ

Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο παγωμένο από το κτήμα Μανωλίδη με ποικιλία τσιπουρομεζέδες yiam.

ΠΡΩΤΟ

Σπιτικά ζυμαρικά στριφτάρια με Πέστο από ντοματίνια και τυρί τριμμένο, αρσενικό από την Νάξο (12 μηνών) μαζί με μια ποικιλία από φρέσκα τυριά (μυζήθρα, κατίκι, φέτα)

ΚΥΡΙΩΣ

Κόκορας χωριάτικος στη γάστρα με φρούτα του δάσους (βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, σμέουρα, μούρα) και ξερά βερίκοκα. Ρύζι με κρούστα (πέρσικο αρωματικό)

ΣΑΛΑΤΑ

πράσινη σαλάτα (μαρούλι κατσαρό, κρεμμυδάκια φρέσκα, lolarosa, babyσπανάκι, babyπαντζάρι) με μανούρι ψητό ή χαλούμι ψητό και dressing βαλσάμικου μηλόξιδου.

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

Σπιτικό γαλακτομπούρεκο από πρόβειο γάλα , και βούτυρο.

Καφές ελληνικός , εσπρέσο, γαλλικός.

ενδεικτικό χειμωνιάτικο μενού

ΟΡΕΚΤΙΚΟ

Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο παγωμένο από το κτήμα Μανωλίδη με ποικιλία τσιπουρομεζέδες yiam.

ΠΡΩΤΟ

Σπιτικά ζυμαρικά στριφτάρια με Πέστο από ντοματίνια και τυρί τριμμένο, αρσενικό από την Νάξο (12 μηνών) μαζί με μια ποικιλία από φρέσκα τυριά (μυζήθρα, κατίκι, φέτα)

ΚΥΡΙΩΣ

Κόκορας χωριάτικος στη γάστρα με φρούτα του δάσους (βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, σμέουρα, μούρα) και ξερά βερίκοκα. Ρύζι με κρούστα (πέρσικο αρωματικό)

ΣΑΛΑΤΑ

πράσινη σαλάτα (μαρούλι κατσαρό, κρεμμυδάκια φρέσκα, lolarosa, babyσπανάκι, babyπαντζάρι) με μανούρι ψητό ή χαλούμι ψητό και dressing βαλσάμικου μηλόξιδου.

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

Σπιτικό γαλακτομπούρεκο από πρόβειο γάλα , και βούτυρο.

Καφές ελληνικός , εσπρέσο, γαλλικός.

Προτείνω τα κρασιά από το Κτήμα Μανωλίδη στο Μεταξοχώρι.

Κρασιά εξαιρετικής ποιότητας, από τον αμπελώνα του κτήματος στους πρόποδες του Κισσάβου.
Βιολογικής καλλιέργειας.
1. Ασύρτικο 2. Μαλαγουζιά 3. Sauvignion blanc 4.Chardonnay
και blend “γοργονία» (Sauvignion blanc και Ασύρτικο)