cheese cake vissina

Cheese cake με μαρμελάδα βύσσινα σε ατομικές μερίδες

Posted on:

Το cheese cake με μαρμελάδα βύσσινα σε ατομικές μερίδες είναι το πιο  εύκολο και γρήγορο γλυκάκι του καλοκαιριού.

Αυτά τα γρήγορα καλοκαιρινά γλυκά θα σου λύσουν τα χέρια και όλη η οικογένεια αλλά και οι καλεσμένοι θα δώσουν τις πιο κολακευτικές για την ζαχαροπλαστική σου!!!
Ειδικά το cheese cake με μαρμελάδα βύσσινα σε ατομικές μερίδες θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.
Όταν δε τα φτιάξεις με μαρμελάδες yiam  τότε είναι που θα απογειώσεις την γεύση…
Μπορείς να τα σερβίρεις σε μπολάκι σαν ένα Εγγλέζικο τράιφλ αλλά και χωρίς στρώσεις η γεύση θα παραμείνει ίδια.
Φυσικά θα πρέπει να δοκιμάσεις να τα φτιάξεις και με τα γλυκά του κουταλιού yiam για να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει καλύτερα…
Σήμερα ο συνδυασμός θα γίνει με την βραβευμένη μαρμελάδα μας με τα βύσσινα χωρίς ζάχαρη που τάραξε τα στάσιμα νερά και απέσπασε το χρυσό βραβείο από την Gourmet Exhibition 2021 !!!

Υλικά  για 4 άτομα

300 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. κρέμα γάλακτος
2-3  κ.σ. ζάχαρη άχνη
2  κ.γλ. ξύσμα λεμονιού
1 1/2  κ.γλ. χυμός λεμονιού
125 γρ. μπισκότα τύπου digestive τριμμένα
ένα βάζο  μαρμελάδα βύσσινο χωρίς ζάχαρη yiam

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα και και την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη και τα χτυπάμε με μίξερ για  3-4 λεπτά, μέχρι να γίνουν ένα αφράτο μείγμα.
Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε λίγο ακόμα.
Σε ένα μικρό μπολ ή σε ένα ψηλό ποτήρι παγωτού, βάζουμε 2 γεμάτες κουταλιές του γλυκού τριμμένο μπισκότο και από πάνω προσθέτουμε περίπου 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας από την κρέμα και δυο κουταλιές “μαρμελάδα βύσσινο χωρίς ζάχαρη” yiam.
Επαναλαμβάνουμε να τοποθετούμε σε στρώσεις μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για μία ώρα και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!

Share:

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.