μαρμελάδα βύσσινα χωρίς ζάχαρη

Cheese cake βύσσινο σε ατομικές μερίδες

Posted on:

Εύκολο και γρήγορο γλυκάκι καλοκαιρινό

Υλικά  για 4 άτομα

– 300γρ τυρί κρέμα
– 100γρ κρέμα γάλακτος
– 2-3 κ.σ. ζάχαρη άχνη
– 2 κ.γλ. ξύσμα λεμονιού
– 1 1/2 κ.γλ. χυμός λεμονιού
– 125γρ μπισκότα τύπου digestive τριμμένα
– ένα βάζο “μαρμελάδα βύσσινο χωρίς ζάχαρη” yiam
Σε ένα μπωλ βάζουμε το τυρί κρέμα και και την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη και τα χτυπάμε με μίξερ για  3-4 λεπτά ,μέχρι να γίνουν ένα αφράτο μείγμα.
Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε λίγο ακόμα
Σε ένα μπωλ ή σε ένα ποτήρι, βάζουμε 2 γεμάτες κουταλιές του γλυκού τριμμένο μπισκότο
και από πάνω προσθέτουμε περίπου 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας από την κρέμα και δυο κουταλιές “μαρμελάδα βύσσινο χωρίς ζάχαρη” yiam
Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για 1 ώρα και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!

Share:

Leave a comment