Το μανούρι ψητό, ένα παραδοσιακό ελληνικό τυρί με πλούσια περιεκτικότητα σε λιπαρά και βουτυράτη υφή, μεταμορφώνεται σε μια εκλεκτή γαστρονομική πρόταση. Ψήνεται σε πλάκα για να αναδείξει τον αυθεντικό του χαρακτήρα, μαρινάρεται για λίγο σε φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και στη συνέχεια φυλάσσεται προσεκτικά σε βαζάκι με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και μια λεπτή φέτα λεμονιού.
Ένα μεζεδάκι υψηλής γαστρονομίας που συνδυάζει τη γεμάτη γεύση του μανουριού με τη φρεσκάδα του λεμονιού και την αυθεντικότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Ιδανικό για να συνοδεύσει εκλεκτά κρασιά, να δώσει ένταση σε σαλάτες ή να σερβιριστεί ως ξεχωριστός γευστικός πρωταγωνιστής στο τραπέζι.