χοιρινό κρασάτο yiam

Χοιρινό κρασάτο με πιπεριές με ρύζι basmati

Posted on:

Συνήθως το χοιρινό το τρώμε ψητό ή τηγανιά.
Αυτή η συνταγή όμως είναι μια ευκαιρία να φας ένα πιο ζουμερό χοιρινό με την κρασάτη σάλτσα και τα μεγάλα κομμάτια απο τις χρωματιστές πιπεριές.

 

Υλικά για 2 άτομα

Ένα βαζάκι χοιρινό κρασάτο με χρωματιστές πιπεριές
250γρ ρύζι basmati

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζεις το ρύζι με τις οδηγίες που θα βρεις πάνω στο πακέτο,
αδειάζεις σε ένα κατσαρολάκι το περιεχόμενο του βάζου,
προσθέτεις και 2-3 κουταλιές της σούπας νερό και το ζεσταίνεις σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσει και το ρύζι και θα είναι έτοιμα την ίδια στιγμή.
Σερβίρεις το ρύζι και από πάνω μοιράζεις το κρέας με την σάλτσα του.
Συνοδεύεις το φαγητό με μια γλυκιά γραβιέρα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και όποιο άλλο είδος ρυζιού σου αρέσει.

Share:

Leave a comment