Εδώ συνδυάζεται η ιταλική φινέτσα με την ελληνική σπιρτάδα!
Γλυκόξινη, χορταστική που συνοδεύει άψογα σχεδόν κάθε λευκό κρασί.
Ότι πρέπει για να συμπληρώσει κοκκινιστά φαγητά, ψητά κρέατα και λαχανικά.
Υλικά για 2 άτομα
Ένα βαζάκι φράουλες με βαλσαμικό
Ένα βαζάκι μανούρι ψητό
Ένα μπουκάλι ooh mommy by Cókos
Μια λόλα κόκκινη και μια λόλα πράσινη.
Μια μικρή ντομάτα
50γρ καρύδια χοντροκομμένα
λίγο φρέσκο βασιλικό
και ελαιόλαδο από το ψητό μανούρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε στεγνώνουμε καλά και κόβουμε με τα χέρια τις λόλες.
Τις σερβίρουμε σε ένα μπολ και γαρνίρουμε με όσο μανούρι θέλουμε,
δύο κουταλιές από το βαζάκι φράουλες με βαλσαμικό,
τα καρύδια, αλάτι ή ooh mommy by Cókos, τα φύλλα του βασιλικού και το ελαιόλαδο.