μπριαμ με σαλτσα bolognese ω γραντέν

Μπριάμ με σάλτσα bolognese ω γκρατέν

Posted on:

Φτιάξε μια συνταγή με τα αρώματα του καλοκαιριού για το καθημερινό τραπέζι.

Με ένα βαζάκι μπριάμ και ένα βαζάκι σάλτσα Bolognese φτιάξε σε 15 λεπτά ένα ω γκρατέν λαχανικών.

Λιγότερος χρόνος στην κουζίνα, περισσότερο χρόνο στο τραπέζι με την οικογένεια ή την παρέα!

Υλικά για 4 άτομα
Ένα βάζο – μπριάμ λαχανικών yiam
Ένα βάζο – σάλτσα Bolognese yiam
Κεφαλοτύρι τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μόλις ανοίξεις το βαζάκι με το μπριάμ λαχανικών yiam ξεχειλίζει το άρωμα από
τα κολοκυθάκια, τις μελιτζάνες , τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τις πατάτες που έχουν μαγειρευτεί με σάλτσα ντομάτας και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο .
Καλοκαιρινός μπαξές στο πιάτο σου.
Σε ένα μικρό ταψάκι άδειασε το μπριάμ όσο μπορείς πιο στραγγισμένο.
Ρίξε από πάνω και τη σάλτσα Bolognese.
Σκεπάζεις την επιφάνεια με τριμμένο τυρί και το βάζεις σε δυνατό φούρνο να γκραντιναριστεί.
Αφήνεις λίγο να κρυώσει για να κόβεται ωραία κομμάτια
Μπορείς εναλλακτικά να βάλεις από πάνω λεπτές φέτες φρέσκια ντομάτα να ξεροψηθεί στο grill αν δεν θέλεις γαλακτοκομικά
Σερβίρεις με μια σαλάτα εποχής , και τυρί φέτα.
Αν θέλεις να συνοδεύσεις το γεύμα με κρασί, διάλεξε ένα Ασύρτικο ή ένα Sauvignon blanc.
Καλή όρεξη
Αύρα

Share:

Leave a comment