garides-glykokafteri

Γαρίδες κανταΐφι με σάλτσα φέτας και – πιπεριές Φλωρίνης γλυκοκαυτερή yiam

Posted on:

Με γεύσεις γνώριμες από τα υλικά αλλά με ένα συνδυασμό αναπάντεχο, θα εντυπωσιάσεις με  αυτό το μεζεδάκι την παρέα.
Είναι ένα finger food για ορεκτικό ή για να συνοδεύσει αποστάγματα
Από τον Cokos επιστρέφοντας από το Bali

Υλικά για 4 άτομα
8 μέτριες γαρίδες
Λίγο φύλλο κανταΐφι
Λίγο βούτυρο για το κανταΐφι
1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης γλυκοκαυτερές yiam
100γρ κρέμα γάλακτος
50-80γρ φέτα
Λάδι για το τηγάνισμα
Αλάτι

Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες.
Αφραταίνουμε το φύλλο μας και  το βουτυρώνουμε με ένα πινέλο.
Τυλίγουμε το σώμα τους με το φύλλο κανταΐφι και τις τηγανίζουμε.
Τις αλατίζουμε μετά το τηγάνισμα για να μείνουν ζουμερές.
Φτιάχνουμε μια σάλτσα φέτας με την κρέμα γάλακτος και την στρώνουμε στο πιάτο.
Σερβίρουμε με εστίες  γλυκοκαυτερής…
Καλή επιτυχία

Share:

Leave a comment