Προσοχή! Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσα από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπηρεσιών μας, αποδέχεσαι την χρήση τους.. OK το κατάλαβα
καλώς ήρθες στο εργαστήριο γεύσεων yiam

Γαρίδες κανταΐφι με σάλτσα φέτας και “πιπεριές Φλωρίνης γλυκοκαυτερή yiam”

Υλικά για 4 άτομα

8 μέτριες γαρίδες

Λίγο φύλλο κανταΐφι

Λίγο βούτυρο για το κανταΐφι

1 βάζο πιπεριές Φλωρίνης γλυκοκαυτερές yiam

100γρ κρέμα γάλακτος

50-80γρ φέτα

Λάδι για το τηγάνισμα

Αλάτι  

 

Αφαιρούμε το κέλυφος από τις γαρίδες.

Αφραταίνουμε το φύλλο μας και  το βουτυρώνουμε με ένα πινέλο.

Τυλίγουμε το σώμα τους με το φύλλο κανταΐφι και τις τηγανίζουμε.

Τις αλατίζουμε μετά το τηγάνισμα για να μείνουν ζουμερές.

Φτιάχνουμε μια σάλτσα φέτας με την κρέμα γάλακτος και την στρώνουμε στο πιάτο.

Σερβίρουμε με εστίες  γλυκοκαυτερής...

Καλή επιτυχία