καλώς ήρθες στο εργαστήριο γεύσεων yiam

προωθητικές ενέργειες

1. Από τη στιγμή που γίνεστε μέλη της παρέας yiam, με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας, θα λάβετε στο email που θα δηλώσετε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€. Μπορείτε να εξαργυρώστε το κουπόνι αυτό στην επόμενή σας αγορά συμπληρώνοντας το κωδικό του κουπονιού στο αντίστοιχο πεδίο στη σελίδα του καλαθιού αγορών.

2. Από την στιγμή που θα εγγραφείτε ως μέλη συμμετέχετε στο σύστημα επιβράβευσης πόντων.
Έχετε την δυνατότητα να συλλέγετε πόντους με τις αγορές σας τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώνετε σε κάθε αγορά σας  ή σε μια συγκεκριμένη αγορά προκειμένου να αφαιρεθεί το ποσό που δικαιούστε από το σύνολο των χρημάτων της παραγγελίας σας.
Για κάθε αγορά 4€ παίρνετε 1 πόντο. Ο κάθε πόντος ισούται με 0,20€
 Παράδειγμα: με αγορές  40€ παίρνετε 10 πόντους και δικαιούστε έκπτωση 2€
Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας στην επόμενη παραγγελία ή να περιμένετε να συλλέξετε αρκετούς πόντους και να τους εξαργυρώσετε σε μια μεταγενέστερη παραγγελία.


3. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα των ενημερωτικών δελτίων/newsletter της εταιρίας μας.
Η εγγραφή είναι δυνατή και για μη μέλη. Μετά την εγγραφή σας θα λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία/newsletters  της εταιρίας μας.
 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και τη διευκόλυνση των μελλοντικών σας αγορών κατά την πρώτη σας παραγγελία  εγγράφεστε ως χρήστης  συμπληρώνοντας όλα τα προσωπικά σας στοιχεία που σας ζητούνται στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής.
Κατόπιν, κάθε φορά για την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας θα έχετε ένα κωδικό δικό σας για να μην καταχωρείτε κάθε φορά τα στοιχεία σας.
Το σύνολο των στοιχείων που αποστέλλεται στην εταιρεία μας  εμπίπτουν στην Πολιτική Απορρήτου που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της ρητής σας συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή της ως άνω φόρμας.
κάθε φορά που αποστέλλετε ένα αίτημα προς παραγγελία στην εταιρεία μας θα πρέπει πρώτα να έχετε αποδεχτεί τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.