Προσοχή! Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσα από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπηρεσιών μας, αποδέχεσαι την χρήση τους.. OK το κατάλαβα
καλώς ήρθες στο εργαστήριο γεύσεων yiam

Θαλασσινό αλάτι "γιαμ"

Μία καινούρια κατηγορία με θαλασσινό αλάτι απο τα "γιαμ"

Το θαλασσινό αλάτι που χρησιμοποιώ στις συνταγές μου το έβαλα σε γυάλινα μπουκαλάκια.

Ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι σκέτο, με αρωματικά βότανα, με διάφορα πιπέρια, με καυτερές πιπεριές.

Μπορείτε να το βάλετε και σε μύλο για να το έχετε πιο ψιλό. Χρησιμοποιείστε το σε όλες σας τις συνταγές όπως το ψιλό αλάτι.

'Εβρασα κολοκυθάκια και έβαλα το αλάτι με την ρίγανη, θυμάρι, θρούμπι και γίνανε πεντανόστιμα.

Στην φασολάδα βάζουμε τώρα πια μόνο το αλάτι με τις καυτερές πιπεριές.

Στο κοκκινιστό βάζουμε το αλάτι με τα τρία πιπέρια.

Στην ντομάτα και παντού...βάζουμε το σκέτο...

Αυτοσχεδιάστε...