Προσοχή! Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσα από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπηρεσιών μας, αποδέχεσαι την χρήση τους.. OK το κατάλαβα
καλώς ήρθες στο εργαστήριο γεύσεων yiam

Περνάμε καλά και ελπίζουμε το ίδιο και για εσάς..

Γυρίσαμε απο τη Σαμοθράκη κατάμαυροι και κατά τρία κιλά παραπάνω ο καθένας. Χαλάλι τους!! Παχύναμε απο καταπληκτικά φαγητά και πολύ κατσίκι....

Διαπίστωσα οτι οι καλύτεροι πελάτες των μαρμελάδων και των σαλτσών μας ήταν οι κατασκηνωτές στο camping. Εκεί τα νέα διαδίδονται γρήγορα απο στόμα σε στόμα στην κυριολεξία..Με το καταπληκτικό ψωμί του φούρνου απο τη χώρα και τα γιαούρτια και το τυρί απο το τυροκομείο δεν υπήρχε καλύτερος συνδυασμός.

Τώρα θα ετοιμαστούμε για τη 15η Γιορτή Μήλου στην Αγιά (31 Αυγούστου  εως 5 Σεπτεμβρίου) με εκδηλώσεις και διάφορα δρώμενα. Θα κατέβουμε και το μονοπάτι απο την Ανατολή στο Μεταξοχώρι..

Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη θα ολοκληρωθεί και ο κατάλογος μας με τα καινούρια προιόντα που θα σας προτείνω για τον χειμώνα. Θα σας έχω ωραία πρωτότυπα  μεζεδάκια, κι άλλες μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη. Τώρα φτιάχνουμε γλυκό δαμάσκηνο με μελισσόχορτο και αμέσως μετά θα αρχίσουμε το γλυκό σταφύλι με αρμπαρόριζα που το ζητάτε πολύ και μας έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.