Προσοχή! Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσα από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπηρεσιών μας, αποδέχεσαι την χρήση τους.. OK το κατάλαβα
καλώς ήρθες στο εργαστήριο γεύσεων yiam

Νοέμβριος ο χρωματιστός 2011

Δίπλα στο τζάκι με την "Μιάου" να με μπερδεύει στο πληκτρολόγιο σας στέλνω τα νέα μας. Ο χειμώνας μυρίζει μέσα απο τα τζάκια που φέτος έχουν πάρει φωτιά και μέσα απο το δάσος που χάνει τα πράσινα φύλλα του και έχει βαφτεί με τα κίτρινα τα κοκκινοκίτρινα και τα κόκκινα φύλλα που γίνονται στρώμα και σκεπάζει το χώμα. Η μέρα είναι μικρή αλλά και χωρίς το φως του ήλιου αναγκαζόμαστε να μαζευόμαστε απο τους δρόμους νωρίς και να χουζουρεύουμε και λίγο παραπάνω. Τα τσιπουρομαζώματα καλά κρατούν και πάντα βοηθάμε τους φίλους μας να δοκιμάζουμε τα φετινά τους τσίπουρα....Θυσία γινόμαστε! Τις Κυριακές ενώνουμε τα φαγητά μας και τρώμε με παρεούλες μικρές ή μεγαλύτερες. Μεταξύ μας...σε κάτι τέτοια μαζώματα τους χρησιμοποιώ και για τα πειράματά μου ... ΄δεν εχω παράπονο! έχω πολλούς εθελοντές δοκιμαστές "γιαμ"

Τα "γιαμ" φτάσανε στη Μαδρίτη, στη Βαυαρία, στο Χονγκ-Κόνγκ και οι προτάσεις συνεχίζονται. Ήρθε η εποχή να μάθουν και οι "εταίροι" μας τι καλά πράγματα τρώμε εμείς εδω. Είναι πολύ ελπιδοφόρο ειδικά αυτή την εποχή για όλους τους μικρούς παραγωγούς η προώθηση των ελληνικών παραδοσιακών προιόντων σε αγορές του εξωτερικού.

Καλό χειμώνα και ετοιμαστείτε σιγά σιγά για τις γιορτές και βάλτε την φαντασία σας για να φτιάξετε δωράκια για τους καλούς σας φίλους.

Σας χαιρετώ και να είστε όλοι καλά.