Προσοχή! Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσα από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπηρεσιών μας, αποδέχεσαι την χρήση τους.. OK το κατάλαβα
καλώς ήρθες στο εργαστήριο γεύσεων yiam

...νέο κατάστημα με yiam

Χιονίζει...χιονίζει...το έχει στρώσει και όλα τα πιτσιρίκια έχουν ξετρελαθεί..παίζουν χιονοπόλεμο και έχουμε φτιάξει τον πιο ωραίο χιονανθρωπάκο. Είναι μικρός αλλά πολύ χαριτωμένος (εγω δεν βοήθησα πολύ γιατί κρύωνα)

Ξέρω..ξέρω...σας έχω αφήσει χωρίς να μαθαίνετε εξελίξεις...τρέχω και δεν φτάνω...έχουμε αρκετά καινούρια μαγαζιά στην Αθήνα και μέχρι να τα μάθουνε κι αυτοί τα γιαμ και να ξέρουνε τι θέλουνε και πόσα θέλουνε..να γνωριστούμε...να χαρούμε που γνωριστήκαμε.. και όλα τα πηγαινε έλα που γίνονται γιατί είμαι και μακριά...πού να βρω χρόνο να σας ενημερώσω.!

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ανοίγει το καινούριο μαγαζί του Χριστόφορου Πέσκια. (Λεβίδου 11- Κηφησιά) "Π-BOX"...θα το λένε και λέω να πάω για να δοκιμάσω ωραίες γευσεις αφού θα είναι και ο Πέσκιας εκεί...Έχω κι ένα θέμα με το φαγητό στην Αθήνα...απογοητεύομαι όλο και πιο συχνά... Ένα πολύ cool εστιατόριο και μπακάλικο μαζί που θα μπορείτε ναψωνίσετε και να δοκιμάσετε και  ΟΟΟΟΟΛΑ τα γιαμ.

Στην Πάρο πάλι θα βρείτε τα γιαμ στο μαγαζί anoussakis-market (Δρυός Πάρου)