Προσοχή! Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσα από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπηρεσιών μας, αποδέχεσαι την χρήση τους.. OK το κατάλαβα
καλώς ήρθες στο εργαστήριο γεύσεων yiam

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΝΕΑ

Γειά σας ..γειά σας ...γιάμιδες..

Ευκαιρία σήμερα που δεν θα πάω για μπάνιο και έχει και πολύ ζέστη για να πάω στο μπαξέ μου να σας γράψω τα νέα μας. Απο τον Μάιο επικρατεί ένας ωραίος πανικός δεν προλαβαίνουμε  τα φρούτα να τα βάλουμε στα βάζα...τα τσιτσίραβλα να μαζευτούν για το τουρσί,τα κερασάκια για το γλυκό και τις μαρμελάδες, τα βυσσινάκια που σας αρέσουν και πολύ και δεν σας προλαβαίνω..οι βυσσινάδες, τα συκαλάκια, τις φράουλες ..μετά αρχίζουν τα βερίκοκα για το γλυκό, ταυτόχρονα γίνονται και τα καρυδάκια για γλυκό, μετά ξεκινάνε οι αντράκλες για το τουρσί, τα κρίταμα, τα κολοκυθάκια, και άλλα, και τρέξιμο και δουλειά και μυρωδιές και φούριες.

Φέτος βρήκα και ωραία βερίκοκα και φτιάξαμε ένα γλυκο...μμμμμμμμ γιαμ. Έβαλα και πλατύφυλλο βασιλικό στο βράσιμο και έχει μια μαγική μυρωδιά, απροσδιόριστη δροσερή και φρουτένια μαζί.

Τα σπουδαία τα νέα είναι οτι φτιάξαμε βιολογικό γλυκό καρυδάκι και έγινε φανταστικό. Το πιστοποιήσαμε κι όλας και σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο. Περιμένουμε την ετικέτα και θα το τσακίσετε.

Να περνάτε καλά μην ρουτινιάζετε και θα τα λέμε και πιο συχνά

Φιλιά Αύρα