Προσοχή! Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσα από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπηρεσιών μας, αποδέχεσαι την χρήση τους.. OK το κατάλαβα
καλώς ήρθες στο εργαστήριο γεύσεων yiam

Καλό Πάσχα

Τέλειωσε και φέτος το πανηγύρι με τα σαρακοστιανά σας και τα Πασχαλινά σας και λέω τέλειωσε γιατί στείλαμε και τα τελευταία γιαμ στα μαγαζιά που μπορείτε να τα βρείτε και τα χύμα και τα βαζάκια.
Έχετε τις υπόλοιπες μέρες για να οργανωθείτε για το Πασχαλινό τραπέζι. Αυτό θα κάνω κι εγώ τώρα που τακτοποιήθηκαν οι παραγγελίες.
Θα παρω ένα αρνάκι για φέτος απο ένα βοσκό γιατί τα κατσικάκια είναι ακόμα πολύ μικρά και θα είναι όλο κόκαλα. Πήρα απο μέρες μια συκωταριά απο κατσικάκι για τη μαγειρίτσα και τη συκωταριά απο το αρνάκι θα την κάνω ένα κοκορετσάκι μούρλια...με τα γλυκαδάκια του και με όλα του. Τα κρασάκια μας θα τα αναλάβει ο φίλος μας ο Αντώνης και μένει η μουσική και η καλή παρέα για να χαλαρώσουμε να προλάβουμε να τεμπελιάσουμε  και να γεμίσουμε μπαταρίες. Άν καταφέρετε να είστε κοντά στη φύση δεν θα είναι δύσκολο γιατί η άνοιξη έχει μπεί για τα καλά και δεν κρατιέται. Άνθισαν εδω στην Αγιά και οι κερασιές και είναι όνειρο..

Θα πάω στον φίλο μου τον Αλέξη να πάρω και τα μαρουλάκια και τα κρεμυδάκια. Πρέπει να βρω και καμιά τουφίτσα μάραθο αν και είναι νωρίς ακόμα και είμαι εντάξει.

....Α! αύριο θα βάψουμε και τα αυγά. Θα δοκιμάσω φέτος να τα βάψω με κρεμμυδόφιλα και με πατζάρια..θα δούμε.
Αυριο θα χαρώ το σπίτι μου και θα πάω και στον κήπο να αρχίσω να ετοιμάζω τον μπαξέ!!!

 Εύχομαι να περάσετε καλά και να μοιραστείτε τις πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης με αυτούς που αγαπάτε. Φτιάξτε ωραίες αναμνήσεις για τα παιδιά και μοιραστείτε μαζί τους ότι κάνετε (τα κουλουράκια που φτιάχνουμε το Πάσχα είναι απο τις ωραιότερες στιγμές που θυμάμαι..). Είναι οι καλύτεροι φίλοι όταν τους το ζητήσουμε.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και να φάτε γιαμ για να χω την υγειά 'μ. Φιλιά σε όλους