Προσοχή! Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσα από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπηρεσιών μας, αποδέχεσαι την χρήση τους.. OK το κατάλαβα
καλώς ήρθες στο εργαστήριο γεύσεων yiam

Φθινόπωρο Νοέμβριος 2010

Γειά σας και απο τη συννεφιασμένη Αγιά. Πέρασε ένα φθινοπωρινότατο Σαββατοκύριακο και έριξε και το πολυπόθητο νεράκι στην καλοκαιρινή γη μας. Γκρινιάζουν βέβαια οι Αγιώτες γιατί αυτή την εποχή έχουν αρχίσει να μαζεύουν μήλα και δεν τους αφήνει ο καιρός αλλά όλα θα γίνουν...και θα βρέξει και τα μήλα τους θα μαζέψουν.

Αυτές τις μέρες φτιάχνουμε γλυκό σταφύλι και είναι πάλι διαθέσιμο. Μοσχοβολάει αρμπαρόριζα και είναι κατακίτρινο και τραγανό. Φτιάξαμε επιτέλους και το γλυκό Δαμάσκηνο με μελισσόχορτο που πέρσι δεν το είχαμε γιατί δεν προλάβαμε τα ωραία δαμάσκηνα. Φέτος ο Δάνος είχε καλή παραγωγή και το καταφέραμε. Είναι κατακόκκινο και χορταστικό.

Το μεγάλο μας νέο είναι τα Σκεύη απο ξύλο Ελιάς. Είναι μια καινούρια συνεργασία και θα μπορείτε να παραγγείλετε εκτός απο τα βαζάκια και τα σκεύη που έχω διαλέξει για εσάς. Είναι εξαιρετική η δουλειά των παιδιών που τα φτιάχνουν και επειδή έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στο ξύλο της ελιάς τα θεωρώ τα ιδανικά για την κουζίνα. Είναι πανέμορφα, ελληνικότατα, πρακτικά, γερά, έχουν προσωπικότητα. Το καθένα είναι μοναδικό. Θα τα έχετε για πολλά πολλά χρόνια.