Προσοχή! Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε μέσα από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπηρεσιών μας, αποδέχεσαι την χρήση τους.. OK το κατάλαβα
καλώς ήρθες στο εργαστήριο γεύσεων yiam

Απρίλιος 2012

Απρίλης με τις πασχαλιές και Μάης με τα ρόδα...

Ότι και να συμβαίνει γύρω μας και μέσα μας η άνοιξη σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Δεν γίνεται να μην την προσέξεις! Είναι παντού αισθητή. Με τις μυρωδιές τις και με τα χρώματά της. Εδώ στην Αγιά έχει αρχίσει η φύση να μας ξεσηκώνει. Περισσότερη αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά!

Περιμένουμε τα φρούτα που θα αρχίσουν να μας κατακλίζουν και ετοιμαζόμαστε να τα υποδεχτούμε. Οι φραουλες, τα συκαλάκια, τα καρυδάκια, τα κεράσια...άρχισαν να γίνονται. Το εργαστήριο θα γεμίσει από ωραίες μυρωδιές και οι κατσαρόλες μας θα ανάψουν!

Φτιάξαμε καινούρια συσκευασία για να βάλουμε την βυσσινάδα και την φραουλάδα, και μια σειρά με τέσσερα μπουκαλάκια απο φυσικό θαλασσινό αλάτι

με διάφορες γεύσεις θα είναι σε λίγο διαθέσιμα. Πολλά καινούρια μαγαζιά ανοίγουν που θα μπορείτε να βρείτε τα "γιαμ".

Την Παρασκευή το απόγευμα θα μαγειρέψουμε "γιαμ" στο κατάστημα ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ στο Χαλάνδρι ( Επτανήσου 2) και θα περιμένουμε τους φίλους μας να τους κεράσουμε.

Αντισταθείτε στη μιζέρια και χαρίστε στον εαυτό σας μικρές απολάυσεις που κλείνουν μέσα τους τις γεύσεις της κάθε εποχής και σερβίρετε μεζεδάκια στους φίλους σας. Στηρίξτε τα ελληνικά προιόντα για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.

Σας χαιρετώ και θα επανέλθω με καινούριες συνταγές και καινούρια γιαμάκια.

Με φιλικούς ανοιξιάτικους χαιρετισμούς

Αύρα